Hoe werkt de Jassentechniek?

De Jassentechniek is een loslaatmethode die de ballast die je bij je draagt, omzet in een voor jou positieve energie.

Alles bestaat uit niets anders dan trillende energie!
Ieder mens en alle materie bestaat uit licht en energie. Dit blijkt uit documentaires over de Big Bang, de atoomwetenschap, de natuurkundige snaartheorie en de opkomende kwantumfysica.

Onze eigen vaste lichaam is dus niet zo vast als het ogenschijnlijk lijkt. In werkelijkheid is ons lichaam niets anders dan energie die door een onzichtbare kracht in een bepaalde vorm wordt gehouden. Ook de onverwerkte ballast - zoals angsten, onverwerkte emoties, beperkende levensprogramma's en overtuigingen, etc. - die wij als mens bij ons dragen bestaat dus ook uit niets anders dan trillende energie.

Inmiddels is aangetoond dat wij mensen in staat zijn om met onze mentale en innerlijke krachten, 'energieën' te kunnen beïnvloeden. Zo leert Masaru Emoto ons hoe je met gedachte - kracht de kristalstructuur van water kunt veranderen en heeft Wim Hof (The Iceman) in samenwerking met de Erasmus universiteit aangetoont hoe je op vergelijkbare wijze de biochemie in jou lichaam positief kunt veranderen.

Ook Jassentechniek therapeuten hebben geleerd de 'energetische' ballast waar jij last van hebt, bewust om te zetten (transformeren) in een voor jou positieve energie. Middels waardevolle tips en coaching helpt de therapeut jou vervolgens weer in de flow van het leven.