Jassentechniek & Body Mind Release Opleidingen

Opleiding tot Jassentechniek Healing therapeut

Hier lees je alles over de beroepsopleiding tot Jassentechniek Healing therapeut. Erkende opleiding op HBO niveau.


Marianne heeft last van fysieke klachten en spanningen in haar lichaam. Regulier is zij onderzocht maar er lijkt niets aan de hand. 'Wat nu', vraagt zij zich af? 'Wat moet ik doen om mij weer goed te voelen''? Volgens het CBS zoeken jaarlijks 2,3 miljoen mensen een alternatieve behandeling voor het oplossen van hun fysieke en mentale klachten. Een belangrijke oorzaak van deze klachten ligt in de emotionele en mentale ballast die wij bij ons dragen en verstoringen in ons complexe energetisch systeem. Denk hierbij aan chakra's, meridianen, acupunctuurpunten en onze aura. Versterk met de opleiding Jassentechniek Healing Therapeut jouw gevoel en intuïtie en leer met jouw helende vermogens een verschil te maken voor deze mensen.

OVER DEZE DRIEDAAGSE KORTE BEROEPSOPLEIDING

  • Je leert werken met jouw eigen helende energie en transformatietechnieken.
  • Je leert welke blokkades en invloeden ons energetisch systeem kunnen verstoren en welke klachten hieruit kunnen voortkomen.
  • Je leert om m.b.v. een anamnese een goed beeld te krijgen van de klachten van jouw cliënt en een behandelplan op te stellen.
  • In deze opleiding leer jij blokkades te lokaliseren en te verwijderen uit ons energetisch systeem.
  • Met specifieke technieken maak jij de chakra's weer schoon en zet deze weer goed open.
  • Je leert belangrijke meridianen en acupunctuurpunten energetisch schoon te maken, waardoor de levensenergie beter kan stromen.
  • Je krijgt inzicht in de opbouw van onze aura. Leert deze te voelen, schoon te maken en op te laden.
  • Je leert effectief veel voorkomende oorzaken van vermoeidheid aan te pakken en bent in staat de fitale levensenergie - Jing Chi - weer aan te vullen.
  • Je leert hoe jij met gerichte steenleggingen het algehele herstel van jouw client kan bevorderen.

Als Jassentechniek Healing therapeut kun jij cliënten helpen met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je bent een HEALING SPECIALIST.

PRAKTIJKPERIODE | TOETSING | DIPLOMA
Voor deze opleiding geldt, oefening baart kunst. Direct na de opleidingsdagen start jouw praktijkperiode.

Voor deze opleiding geldt: oefening baart kunst. Na de driedaagse opleiding start de praktijkperiode. Iedereen werkt in zijn of haar eigen tempo. Wanneer jij jouw theoretische en praktische vaardigheden op orde hebt, volgt een toetsing. Deze toetsing gebeurt door het inleveren van twee casussen en het beantwoorden van de algemene vragenlijst. Ook deze mag je - in je eigen tempo - thuis maken. Jouw docent beoordeelt de casussen met een voldoende of onvoldoende. Bij een onvoldoende beoordeling krijg je feedback en kun je de betreffende casus aanpassen om alsnog een voldoende te krijgen. Er zijn tien algemene vragen. Je hebt 65 punten nodig om dit gedeelte met een voldoende af te sluiten. Bij een beoordeling minder dan 65 punten krijg je de gelegenheid de betreffende vragen opnieuw te beantwoorden. Is uiteindelijk alles voldoende dan krijg je je diploma.

TERUGKOMDAGEN
Elk jaar worden tenminste twee terugkomdagen of oefendagen georganiseerd (kosten €98,-). Tijdens deze dag word je op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en kun je je kennis en vaardigheden op peil houden. Om je registratie te houden is het verplicht dat je tenminste eenmaal per jaar hieraan deelneemt.

VERMELDING OP ONZE WEBSITE
Indien gewenst kun je een promotionele vermelding krijgen op onze website zodat klanten jou makkelijker kunnen vinden. Kosten €45,- (excl. BTW) per jaar.


DETAILS EN PRIJZEN

TOTAALPRIJS: €575,- | Betaling in 3 termijnen van €191,67 is mogelijk.

DE FISCUS BETAALD MEE AAN JOUW OPLEIDING! Jij kunt de totale kosten van deze opleiding minus €250,- (drempel) aftrekken van jouw belastbaar inkomen. Afhankelijk van jouw inkomen kan jouw voordeel oplopen tot zelfs 52%. Naast de kosten voor deze opleiding kun je ook jouw eventuele reiskosten en verblijfskosten aftrekken.  Voor meer informatie omtrent het aftrekken van studiekosten, verwijzen wij je naar de site van de Belastingdienst.

OPLEIDINGSNIVEAU: Gewaardeerd door het KTNO op HBO niveau.

VOOROPLEIDING: VMBO+

ERKENNING EN ACCREDITATIES: BATC, FAGT, NVST, VBAG en RBNG

STUDIEBELASTING: 40 uur

OPLEIDINGSLOKATIE: Jassentechniek & Body Mind Release Trainingcentrum. Teugenaarsstraat 1 te Oss. Er zijn diverse Hotels en Bed & Breakfast mogelijkheden in Oss en omstreken.

DOCENT: Hans de Waard, ontwikkelaar van de Jassentechniek en Body Mind Release methode.

AGENDA: Klik hier voor onze agenda en inschrijven.

BEGELEIDING VOOR STARTENDE THERAPEUTEN
Jassentechniek Nederland biedt niet alleen erkende korte beroepsopleidingen. Wij helpen jou tevens te voldoen aan alle Wkkgz verplichtingen om een eigen praktijk te starten.