Wat bieden we?

 

Om Jassen uit te doen

 

Beroepsopleidingen

Wat bieden we

Om jassen uit te doen!
Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de Jassentechniek om ballast - jassen - los te laten.

 • Zonder directe begeleiding van een erkend Jassentechniek therapeut
  Je kunt de Jassentechniek gratis ervaren op deze site bij Jassentechniek - online. Er wordt dan een 3-tal jassen bij je uitgetrokken. Wil je meer jassen uittrekken dan kan dat met behulp van de CD in het boek 'De Jassentechniek'. Tijdens een geleide meditatie kun je dan zelf bepalen welke jassen je uit wilt trekken.
 • Onder begeleiding van een erkend Jassentechniek therapeut
  Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding dan kun je een afspraak maken bij een van de erkende Jassentechniek therapeuten. Deze vind je bij het kopje 'over ons'. Afhankelijk van de betreffende therapeut kun je kiezen voor een individueel consult of een workshop Jassentechniek. Let op, in al deze situaties onderga jij de techniek en helpt de therapeut je verder. Je leert deze techniek hierbij niet zelf toepassen.
 • Zelf de Jassentechniek leren voor persoonlijk gebruik (nieuw!)
  Wil je de Jassentechniek techniek zelf leren toepassen voor eigen gebruik dan kan dat in de 2-daagse Jassentechniek basis training. Tijdens deze training leer je de achterliggende - jassen - techniek waarmee je een groot aantal jassen bij jezelf kunt uitdoen. Let op, dit is geen beroepsopleiding! Deze basistraining is wel een uitstekende basis voor alle erkende Jassentechniek beroepsopleidingen.

Erkende Beroepsopleidingen
Alle Jassentechniek opleidingen zijn erkend en geaccrediteerd door de VBAG en BATC. Jassentechniek is een werkvorm binnen het natuurgerichte concept van de BATC. Als opleidingsinstituut hebben we de landelijke overheidskwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Tevens zijn al onze beroepsopleidingen getoetst door de KTNO, een overkoepelend registratie- en toetsingsinstituut voor paramedisch natuurgeneeskundige opleidingen.

Jassentechniek opleidingen

 • Jassentechniek Therapeut
  In de beroepsopleiding tot Jassentechniek therapeut leer je op een uiterst professionele wijze ballast / jassen bij jezelf en anderen doelgericht en effectief te verwijderen.
 • Jassentechniek Master
  Deze opleiding tot Jassentechniek Master is toegankelijk voor iedereen die de opleiding tot Jassentechniek therapeut succesvol heeft afgerond en nadien tenminste 10 casussen heeft ingeleverd.
 • Jassentechniek Trainer
  Na deze opleiding kan een Jassentechniek Master zelfstandig Jassentechniek therapeuten opleiden. Deze opleiding is toegankelijk voor Jassentechniek Masters met aantoonbare ruime ervaring in het behandelen m.b.v. de Jassentechniek.
 • Jassentechniek Master Trainer
  Na deze opleiding kan een Jassentechniek Trainer zelfstandig Jassentechniek therapeuten en jassentechniek Masters opleiden. Deze opleiding is toegankelijk voor Jassentechniek trainers met voldoende ervaring in het trainen van Jassentechniek therapeuten.

Jassentechniek - Healing opleidingen

 • Jassentechniek - Healing Therapeut
  In de beroepsopleiding tot erkend Jassentechniek - Healing therapeut leer je om met je eigen helende vermogens jezelf en anderen dagelijks doeltreffend fit, gezond en energiek te krijgen en te houden!
 • Jassentechniek - Healing Trainer
  Na deze opleiding kan een Jassentechniek - Healing therapeut zelfstandig Jassentechniek - Healing therapeuten opleiden. Deze opleiding is toegankelijk voor Jassentechniek- Healing therapeuten met aantoonbare ruime ervaring in het behandelen m.b.v. Jassentechniek - Healing

Jassentechniek therapeut voor Dieren
Niet alleen mensen maar ook dieren kunnen ballast met zich meedragen. Door deze ballast kan een dier bijvoorbeeld agressief of angstig zijn. Naast Jassentechniek voor mensen is er dus ook Jassentechniek voor dieren. In de beroepsopleiding tot erkend Jassentechniek therapeut voor dieren leer je op een uiterst professionele wijze ballast / jassen bij dieren doelgericht en effectief te verwijderen.